Tegels Groningen


tegel.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Tegels Groningen
Tegelaer
Tegelaer jerry gaspersz, oostwold, in onze sfeervolle tegelwinkel in het landelijke oostwold westerkwartier kunt u zeker slagen bij de keuze van wand en vloertegels voor keuken, badkamer, woonkamer- bedrijfsvloeren.
http://www.tegelaer.nl/

Tegelcentrum Siddeburen
Tegelcentrum Siddeburen heeft een ruim assortiment met 2000 verschilende tegels. Online kunt u een gedeelte van de vloer en wandtegels bekijken. Eenmaal besteld heeft u de tegels binnen 48 uur gratis thuisbezorgd gekregen.\r\n
http://www.tegelcentrumsiddeburen.nl/tegels

Tegelgigant
Welkom op de website van tegelgigant in groningen. wij zijn gespecialiseerd in tegels en sanitair. uitgebreid assortiment tegels vindt u in onze tegelhal
http://www.tegelgigant.nl/

Tegels & Trends
Tegels en trends voor een zeer uitgebreid assortiment vloertegels,moza´eken,sierstrippen en natuursteen. ook voor sanitair,badkamers en vloerverwarming.
http://www.tegels-trends.nl/

Waterland
Waterland, waterlandbadkamers, waterlandbadkamer, veendam, themabadkamers, klassieke badkamer, sfeervolle badkamer, moderne badkamer, design badkamer, themahuizen, themahuis, ori├źntaalse badkamer, badhuis, sanitair, sanitairboulevard, sauna's, dompelbad, :waterland: waar bad en kamer ├ę├ęn worden. de plek waar u in alle rust, ruimte en comfort uw badkamer vindt. waterland laat kwaliteitsbadkamers zien, zoals ze moeten zijn: unieke mogelijkheden in een unieke omgeving. waterland: compleet in service, aanbod en stijl.
http://www.waterlandbadkamers.nl/

Gerelateerd
 • Tegelzettersbond BOVATIN met drie acties op de Bouwbeurs
  De Bond van Aannemers van Tegelwerken BOVATIN presenteert van 9 tot en met 13 februari op zijn stand bij de Bouwbeurs niet alleen zijn eigen dienstverleningsproducten en een promotiecampagne, maar ook een aantal innovaties die de Bond de afgelopen twee jaar onder andere tijdens een IPC-Innovatieproject met zijn leden en andere ondernemers en fabrikanten heeft ontwikkeld
 • Windows 8 Pro snel en makkelijk afsluiten
  Het afsluiten van de computer is er niet makkelijker op geworden in Windows 8 Pro. Draait uw pc al op Windows 8 Pro, dan is dit geen nieuws voor u. Om het afsluiten van de computer sneller en makkelijker te laten verlopen in Windows 8 Pro, kunt u een speciale tegel maken. U moet daar even moeite voor doen, maar dan heeft u ook wat.
 • Nieuwe nominaties De Tegel bekend
  Nieuwe nominaties De Tegel bekend ? Personalia ? Villamedia
 • De Tegels uitgereikt in Koninklijke Schouwburg
  In de Koninklijke Schouwburg zijn donderdagavond De Tegels uitgereikt, de belangrijkste journalistieke prijzen van Nederland. De journalistieke producties werden door de jury beoordeeld op vakmanschap, de maatschappelijke relevantie en de impact die een productie heeft. De eerste Tegel werd in 2006 uitgereikt en heeft zijn naam te danken aan het boek Tegels lichten van Henk Hofland. Winnaars De Tegels 2013 Beste nieuwsverhaal: Jeroen van Trommelen - 'Krol ontdook pensioenpremies' Beste verslaggeving: Jan Eikelboom en Ruth Vandewalle - ┤Het SyriŰ dat je nooit ziet' Beste achtergrondproductie: Oeke Hoogendijk - 'Restauratie Rijksmuseum in Amsterdam' Beste onderzoek: Hiske Versprille - 'Biefstukkoning serveert paard' Beste interview: Tom Kreling en Hugo Logtenberg - 'Ton Hooijmaijers' Beste talent: Alwin Kuiken van Trouw. Toekomst Prijs: Platform Yournalism Foto's: De Tegel (Twitter)
 • Karin Bloemen krijgt eigen tegel bij Musiater
  ZEVENAAR - Zangeres en cabaretiŔre Karin Bloemen onthult woensdagmiddag een 'Walk of Fame' tegel bij Het Musiater in Zevenaar.

 • Privacybeleid